Breng uw baby naar de dagopvang in Houten

Pedagogische kwaliteit

Verschillende werkzaamheden

Stimulerende omgeving

Wij bieden voor uw baby een dagopvang in Houten. Uw baby leert op zijn of haar eigen tempo. In de babygroepen leren de kinderen ook al van elkaar. Zo leren ze zitten, kruipen en later ook lopen. Uw baby leert te communiceren met andere baby’s maar ook met volwassenen. Er wordt extra uitdaging geboden, ook buiten de groep, voor de anderhalf jarige om ze voor te bereiden op de overgang naar de peutergroep. Wij verzorgen uw baby bij onze dagopvang in Houten.

 

Interesse om ons team te versterken?

Dagritme van uw baby wordt gestimuleerd bij onze dagopvang in Houten

De momenten voor eten, drinken, verschonen en slapen van uw baby worden met u overlegt, zodat ze zo goed mogelijk aansluiten bij het ritme die uw baby gewend is. De medewerkers zorgen ervoor dat ieder kind individuele aandacht krijgt: bij het spelen, eten en drinken, bij het verschonen en natuurlijk regelmatig door te knuffelen! Voor een totaaloverzicht van de dagopvang spelregels downloadt hier Spelregels DO. Na anderhalf jaar wordt uw kind klaargestoomd om over te gaan naar de peuter-dagopvang. Hier leren ze nog meer vaardigheden die ze in het leven kunnen toepassen. Na de peuteropvang komt uw kind bij ons kinderdagverblijf. Lijkt u dit wat? Schrijf dan nu uw baby in voor onze dagopvang in Houten.

Schrijf uw baby nu in

Wilt u uw baby inschrijven voor onze baby dagopvang in Houten? Schrijf u dan nu in bij Kindercentrum Het Zonnetje. Heeft u nog vragen over onze opvang? Neem dan nu contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@hetzonnetje.nl of bel ons via 030-6340056. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u verder.