Onze buitenschoolse opvang in Houten

Pedagogische kwaliteit

Verschillende werkzaamheden

Stimulerende omgeving

Bent u op zoek naar een buitenschoolse opvang in Houten? Al schijnt buiten de zon niet altijd, bij Het Zonnetje is het binnen altijd warm en gezellig. En als het maar even kan, is er voor buitenspelen alle ruimte, voor alle kinderen klein en groot. Onze organisatie heeft veel te bieden als buitenschoolse opvang in Houten.

 

Interesse om ons team te versterken?

Onze buitenschoolse opvang in Houten is: vertrouwd en persoonlijk

De buitenschoolse opvang in Houten, moet voor uw kind een vertrouwde plek zijn, bijna zoals thuis. Onze medewerkers zien elke dag hoe belangrijk een veilige omgeving voor een kind is. Onze pedagogische medewerkers zijn ermee vertrouwd dat alle kinderen eigen behoeften hebben en geven de persoonlijke aandacht die uw kind nodig heeft.

Uw kind beleefd een fantastische tijd bij ons bso in Houten

Het Zonnetje is een bso in Houten en doet er alles aan om van de eerste jaren van uw kind een fantastische tijd te maken. Voor uw kind én voor u! Uw kinderen beleven een fantastische tijd bij onze kinderopvangorganisatie.

Waarom kiest u voor onze bso in Houten?

Onze bso in Houten biedt voordelen. Heerlijk veel spelen, want van spelen leer je als kind het meest. Bovendien organiseren we leuke activiteiten voor de kinderen. Dát is waarom ieder kind graag naar onze buitenschoolse opvang in Houten komt! Maak kennis met deze fijne sfeer binnen onze bso in Houten en ervaar of deze bij u en uw kind past. Loop gewoon binnen of maak voor een rondleiding een afspraak bij onze buitenschoolse opvang in Houten.

Vacatures bij onze bso in Houten

Onze kinderopvang heeft op dit moment een aantal openstaande vacatures staan. Dat geldt voor vaste banen als voor stages. Bekijk nu de openstaande vacatures en kom ons team versterken. Het is ook mogelijk om bij onze bso in Houten stage te lopen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Schrijf u in bij onze buitenschoolse opvang

Weet u nu al dat ons kinderdagverblijf bij u en uw kind past en wilt u zeker zijn van plaatsing op de datum van uw keuze? Schrijf u hier in en kies voor dagopvang of buitenschoolse opvang. Ook als u nog in verwachting bent, kunt u zich alvast inschrijven. Naast een dagopvang hebben we ook naschoolse opvang. Dat is voor kinderen vanaf vier jaar oud.