De kosten van onze dagopvang in Houten

Pedagogische kwaliteit

Verschillende werkzaamheden

Stimulerende omgeving

Wilt u uw kind naar de dagopvang brengen en bent u benieuwd naar de kosten van ons kinderdagverblijf in Houten? Kom dan langs bij kinderdagverblijf Het Zonnetje in Houten en vraag naar de kosten voor de opvang die u nodig heeft. We bieden een dagopvang, voor- en naschoolse opvang en een kinderdagverblijf.

 

Interesse om ons team te versterken?

Onze dagopvang en de kosten ervan bij ons kinderdagverblijf in Houten

Het overzicht van de verschillende kosten van de dagopvang in Houten (dat is inclusief voeding en verschoning), kunt u hier downloaden. Heeft u een vraag over de kosten van de dagopvang, bel of e-mail dan gerust naar ons kinderdagverblijf in Houten. De Wet Kinderopvang regelt de kwaliteit en de financiering van de verschillende opvangkosten. De tarieven worden conform de Wet Kinderopvang ieder kalenderjaar aangepast en bewerkt. De rijksoverheid en de werkgevers delen mee in de kosten voor de kinderopvang, dat geldt ook voor onze dagopvang en kinderdagverblijf in Houten.

Schrijf uw kind nu in

Wilt u gebruik maken van ons kinderdagverblijf in Houten en meer informatie over de kosten? Schrijf uw kind dan nu in door contact met ons op te nemen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@hetzonnetje.nl of bel ons via 030-6340056. Heeft u vragen over de kosten van onze dagopvang in Houten? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. We hebben een kinderopvang maar ook een baby-opvang. Dit is voor kinderen tussen de nul en de twee  jaar oud. Bekijk daarvoor nu de kosten van onze dagopvang in Houten.