Dagopvang voor uw peuter in Houten

Pedagogische kwaliteit

Verschillende werkzaamheden

Stimulerende omgeving

Kom langs bij onze dagopvang, er wordt goed voor uw peuter gezorgd in onze opvang in Houten. Uw peuter van twee tot vier jaar heeft minder individuele zorg nodig dan een baby. Zo eten en drinken de kinderen samen in onze dagopvang voor een peuter in Houten. Ontdek nu de verschillende mogelijkheden.

 

Interesse om ons team te versterken?

Bij onze dagopvang kan uw peuter heerlijk buitenspelen in Houten

In onze dagopvang en voorschoolse opvang in Houten voor uw peuter zijn er activiteiten in groepjes, afgestemd op leeftijd en niveau. De peuters spelen heerlijk met elkaar, hier leren ze enorm veel van. Met elkaar verkleden, dansen, muziek maken of gymmen en activiteiten in groepjes met de medewerkers, dit alles hebben peuters nodig om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Er wordt voor de 3+ jarige extra uitdaging geboden in de vorm van ‘de ontdekkingsreis’, om ze voor te bereiden op de overgang naar school en de buitenschoolse opvang. Veel buitenspelen vinden alle kinderen leuk en is enorm leerzaam. Het is belangrijk voor de motorische ontwikkeling van uw kind. Maar ook voor het spelgedrag, het vrij-voelen en leren samenspelen met andere kinderen. Onze buitenruimte biedt alle mogelijkheden om te ravotten en te spelen. Voor een totaaloverzicht van de dagopvang spelregels voor uw peuter in Houten download hier Spelregels DO.

Schrijf uw peuter nu in

Wilt u uw peuter inschrijven voor onze dagopvang in Houten? Neem dan nu contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@hetzonnetje.nl of bel ons via 030-6340056. Kindercentrum Het Zonnetje biedt veel mogelijkheden bij ons kinderdagverblijf. De kinderen worden klaargestoomd om naar school te gaan.