header-zonnetje
 header-zonnetje
  • icoon overhetzonnetje
  • icoon dagopvang
  • icoon naschoolseopvang
  • icoon kwaliteit
  • icoon onsteam
  • icoon fotos
  • icoon activiteiten
  • icoon nieuws

Inschrijven

Indien u eerst zou willen proeven van de sfeer op ons Kindercentrum, geven wij u graag een rondleiding. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken op de door u gewenste vestiging. Bel hiervoor met onze administratie 030-6340056. Inschrijven kan via het aanmeldingsformulier op deze website, u kunt de aanmelding alleen versturen na het lezen en aanvinken van de Algemene Voorwaarden. Indien wij uw kind(eren) niet direct kunnen plaatsen, komt uw kind op de wachtlijst.

Inschrijven voor de Dagopvang (DO) is mogelijk vanaf het moment dat u zwanger bent. Plaatsing op de DO is mogelijk voor kinderen vanaf acht weken tot vier jaar. Bij het Zonnetje zien wij het liefst dat u uw kind vaker dan één dag in de week bij ons brengt, zodat uw kind de kans krijgt om te wennen en zich thuis te voelen op het Zonnetje.  Broertjes en zusjes worden in principe niet in dezelfde groep geplaatst maar ieder in hun eigen groep waardoor ze beter hun eigen 'ik' kunnen ontwikkelen (pedagogisch beleid).

Voor de dagopvang zijn er diverse mogelijkheden. U kunt kiezen uit opvang vanaf 07.00 (inclusief ontbijt) of vanaf 07.30. Daarnaast is er nog een keuze tussen opvang tot 13.30, tot 15.30 of tot 18.30, voor 52 of 40 weken per jaar.  

Inschrijven voor de Naschoolse Opvang (NSO) is ook al mogelijk vanaf de geboorte van uw kind. Plaatsing op de NSO is mogelijk voor kinderen van vier tot in principe dertien jaar, indien u langer gebruik wenst te maken van de NSO kunt u hierover contact opnemen met de administratie. Voor de NSO is er ook keuze tussen opvang met of zonder vakantie, alleen vakantie, of geheel flexibel. Daarnaast bieden wij VSO vanaf 07.00 uur (inclusief ontbijt) of vanaf 07.30. Wij brengen uw kind naar de klas. Vervoer naar school zit in de prijs inbegrepen. 

Voor zowel de DO als de NSO kunnen wij een verse warme maaltijd verzorgen, en voor de kinderen die gebruik maken van de VSO kunnen ook een verantwoord lunchpakket mee naar school krijgen. Voor deze extra service wordt een vergoeding in rekening gebracht (zie tarievenlijst).

Onze administratie denkt graag met u mee welke opvang het best bij uw situatie past en welke opvangvorm of combinatie van opvangvormen, voor u het meest voordelig is. U komt er dan al snel achter dat hoogwaardige kwaliteitsopvang niet het hoogst in prijs hoeft te zijn!

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates