header-zonnetje
 header-zonnetje
  • icoon overhetzonnetje
  • icoon dagopvang
  • icoon naschoolseopvang
  • icoon kwaliteit
  • icoon onsteam
  • icoon fotos
  • icoon activiteiten
  • icoon nieuws

Warme maaltijden

Als werkende ouder heeft u een druk leven, waarin u zoveel mogelijk tijd met uw kinderen wilt doorbrengen. Het kan voor ouders stressvol zijn om na een lange werkdag een gezonde maaltijd te moeten bereiden. Het Zonnetje biedt daarom een extra dienst aan, waarbij uw kind in huiselijke sfeer een warme maaltijd krijgt.

Passend binnen het voedingsbeleid is er gekozen om de maaltijden af te nemen bij de organisatie ‘Lekker en Vers’. De verse maaltijden die zij leveren worden gemaakt conform de richtlijnen gezonde voeding van het Voedingscentrum. In de keuken van ‘Lekker en Vers’ wordt altijd gewerkt met producten van het seizoen. Dit betekent, dat er vier keer per jaar van menu gewisseld wordt. De maaltijden variëren van aardappelen, groente en vlees tot pastagerechten. Er wordt geen varkensvlees gebruikt in het menu.  Alle maaltijden worden vers bereid met kip, rundvlees of vegetarische en  wekelijks bij ons afgeleverd.De warme maaltijden worden bereid met verse groenten.

De kosten voor de warme maaltijden bedragen:

Dagopvang   :  € 3,00 per maaltijd.

Na schoolse :  € 3,50 per maaltijd.

Incidenteel    :  € 4,00 per maaltijd

De maaltijden worden om 17.00 uur aan de kinderen geserveerd.

De betaling van de warme maaltijden gaat via de maandfactuur. Een aanvraagformulier kunt u vragen op de vestiging. De kosten van de warme maaltijd worden maandelijks  (gelijk aan de incasso voor de kinderopvang) automatisch geïncasseerd van de rekeningnummer welke bij ons bekend is.


 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u terecht bij de pedagogisch medewerkers van de groepen.

Peuterzwemmen

peuterzwemmen
Het watervrij maken van uw peuter van 3 jaar via peuterzwemmen
Vanaf september regelt het Zonnetje in samenwerking met Zwembad de Wetering voor de Zonnetjespeuters het watervrij maken van de 3 jarige. Is de maandag uw opvang dag en zou u het fijn vinden als uw kind vrijer wordt in het water? Krijgt u het niet geregeld gedurende uw spaarzame vrije uurtjes of heeft u meerdere kinderen waardoor het samen ouder/kind zwemmen eigenlijk niet haalbaar voor u is? Vindt u het fijn dat wij dit u uit handen nemen?
Dan regelen wij het ‘watervrij maken’ voor u in een veilige omgeving met gediplomeerde mensen.
Zodra er 6 kinderen op 1 dag zijn aangemeld, zal de eerste groep van start gaan!

Zonnetjes taxi

Het Zonnetje, indien u dit wenst, vervoer regelen voor uw kind op de eigen opvangdagen. Dit kan zijn naar en van bv. sport, hobbyclub of (speel)afspraak.

De ritprijs is € 3,- en een retour € 5,- en het geldt voor al het vervoer dat gemotoriseerd plaats vindt met bakfiets of met auto. De keuze van inzet bakfiets of auto is afhankelijk van afstand, route, beschikbaarheid en de aanvraag.

De enige uitzondering is zwemles, wij regelen dit ook voor u, echter is dit anders dan alleen ‘heen en weer’ brengen ivm veiligheid en begeleiding/hulp bij aan en uit kleden van uw kind. Voor de voorwaarden en kosten kunt u contact opnemen met de administratie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 030-6340056 op werkdagen tot 13:00 uur.

Meer artikelen...

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates