header-zonnetje
 header-zonnetje
  • icoon overhetzonnetje
  • icoon dagopvang
  • icoon naschoolseopvang
  • icoon kwaliteit
  • icoon onsteam
  • icoon fotos
  • icoon activiteiten
  • icoon nieuws

Service

Warme maaltijden

Als werkende ouder heeft u een druk leven, waarin u zoveel mogelijk tijd met uw kinderen wilt doorbrengen. Het kan voor ouders stressvol zijn om na een lange werkdag een gezonde maaltijd te moeten bereiden. Het Zonnetje biedt daarom een extra dienst aan om u te ontzorgen, waarbij uw kind in huiselijke sfeer een warme maaltijd krijgt. Passend binnen het voedingsbeleid is er gekozen om de maaltijden af te nemen bij de organisatie ‘Lekker en Vers’. De verse maaltijden die zij leveren worden gemaakt conform de richtlijnen gezonde voeding van het Voedingscentrum. In de eigen keuken van ‘Lekker en Vers’ wordt altijd gewerkt met biologische producten van het seizoen. Dit betekent dat er vier keer per jaar van menu gewisseld wordt. De maaltijden variëren van aardappelen, groente en vlees tot pastagerechten. Er wordt geen varkensvlees gebruikt in het menu.  Alle maaltijden worden vers bereid met kip, rundvlees of vegetarische vervanging en wekelijks bij ons afgeleverd. De warme maaltijden worden bereid met verse biologische producten. De kosten voor de warme maaltijden bedragen:

Dagopvang    :  € 3,00 per maaltijd.

Naschoolse    :  € 3,50 per maaltijd.

Incidenteel    :  € 4,00 per maaltijd (2 weken vooraf opgeven per mail)

Interesse? Belt u ons gerust via 030-6340056 voor meer informatie.

Mocht u hiervan gebruik willen maken, print dan onderstaand formulier uit en lever deze ingevuld in op het kantoor van de Schaft. 

Overeenkomst warme maaltijden

 
Haal- en Brengservice
 
Het Zonnetje kan, indien u dit wenst, vervoer regelen voor uw kind op de eigen opvangdagen. Dit kan zijn naar en van bv. sport, hobbyclub of (speel)afspraak.
De ritprijs is € 3,- en een retour € 5,- en het geldt voor al het vervoer dat gemotoriseerd plaats vindt met bakfiets of met auto. 
De keuze van inzet bakfiets of auto is afhankelijk van afstand, route, beschikbaarheid en de aanvraag.
De enige uitzondering is zwemles, wij regelen dit ook voor u, echter is dit anders dan alleen ‘heen en weer’ brengen ivm veiligheid en begeleiding/hulp bij aan en uit kleden van uw kind. 
Voor de voorwaarden en kosten kunt u contact opnemen met de administratie via   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 030-6340056 op werkdagen tot 13:00 uur.

 

 

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates