Inschrijven

Informatie over inschrijven

Dagopvang:

Bent u zwanger, dan kunt u zich al inschrijven met dit formulier. Vanaf 8 weken na de geboorte is uw kindje van harte welkom!

U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak voor een rondleiding of extra informatie.

Bent u toevallig in de buurt? Dan mag u ook spontaan de sfeer bij het Zonnetje komen proeven!

Mocht er onverhoopt nog geen plaats zijn op de door u gewenste dagen/dagdelen, dan gaan wij met elkaar zoeken naar mogelijkheden.

Daarnaast is het altijd mogelijk uw kindje op een DO wachtlijst te laten plaatsen, neemt u hiervoor contact op met de administratie.

Buitenschoolse opvang:

Vanaf de geboorte van uw kindje kunt u ook al voor de buitenschoolse opvang inschrijven, dit met betrekking tot de BSO wachtlijst.

Plaatsing op de BSO is vanaf 4 jaar tot 13 jaar, hiervan afwijken is ten alle tijden bespreekbaar. Op het Zonnetje blijven kinderen vaak tot hun 13e verjaardag of tot aan de middelbare school,

omdat ze het zo naar hun zin hebben op het Zonnetje en het altijd voelt als ‘thuis komen’!

Wij halen alle scholen binnen Houten lopend, met de (bak)fiets of met de Zonnetjes auto. Afwijken van een reguliere school is altijd bespreekbaar, neemt u hiervoor contact op met de administratie.

Wachtlijst

De volgorde op de wachtlijst wordt bepaald door:

  • Datum inschrijving, ingangsdatum opvang
  • Opvang op een woensdag en/of vrijdag geeft voorrang
  • Meer dag(del)en opvang geeft voorrang
  • Voorrang als er al een kind uit hetzelfde gezin wordt opgevangen
  • Wisselen met een wachtlijst voor een ander dag(deel)