Ons kinderdagverblijf in Houten

Pedagogische kwaliteit

Verschillende werkzaamheden

Stimulerende omgeving

Het Zonnetje is een kinderdagverblijf in Houten in provincie Utrecht. Ons kdv is een van de leukste kinderdagverblijven in regio Houten. Uw kind of kinderen worden pedagogisch begeleid door onze specialisten en leren spelenderwijs de wereld te verkennen. In ons kdv in Houten, regio Utrecht, hebben we veel verschillende speelmogelijkheden voor de kinderen. Op dit moment hebben we bij ons bedrijf ook een aantal openstaande vacatures. Wilt u het team van ons kdv in Houten, regio Utrecht, versterken? Solliciteer dan snel en wie weet werkt u binnenkort wel bij ons kinderdagverblijf in Houten. 

 

Interesse om ons team te versterken?

Ons kinderdagverblijf in Houten heeft veel te bieden

Als kinderdagopvang in Houten hebben we uw kinderen veel te bieden. In onze kdv in Houten, nabij Utrecht, vindt u een binnenruimte met speelverdiepingen, een mooie groene buitenruimte, een bibliotheek en nog veel meer. Uw kinderen genieten van het spelen in een van de mooiste kinderdagverblijven in Houten. De kinderen leren met elkaar samen te werken en hoe het werkt om samen te spelen. Onder de begeleiding van onze specialisten hebben de kinderen een fantastische tijd bij ons kinderdagverblijf in Houten.

Vacatures bij ons kinderdagverblijf in Houten

Bij ons kinderdagverblijf in Houten hebben we een aantal openstaande vacatures. Wilt u komen werken bij een van de leukste kinderdagverblijven in regio Houten? Bekijk dan nu de openstaande vacatures. Kom werken bij ons kdv in Houten, nabij Utrecht, en ontdek al het moois wat onze organisatie te bieden hebben. Zo zijn we in Houten op zoek naar een medewerker in de kinderdagopvang maar ook voor de buitenschoolse opvang. Bekijk nu de verschillende vacatures en wie weet is er een plek voor u in het gezellige team van ons kdv in Houten, in de provincie Utrecht.

Loop nu stage bij onze kinderdagopvang in Houten

Het is ook mogelijk om bij onze kinderopvang in Houten stage te lopen. Bij ons leert u door aan de slag te gaan. Wij bieden een plekje in het team van ons kdv in Houten, nabij Utrecht. Daarnaast zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Het is mogelijk om een vaste (bij)baan in de naschoolse opvang te bemachtigen. U ontvangt goede begeleiding door onze specialisten waardoor u veel leert.

Neem nu contact met ons op

Wilt u komen werken bij een van de leukste kinderdagverblijven in regio Houten? Neem dan nu contact op met onze opvang. Stuur een e-mail naar info@hetzonnetje.nl, met je cv en een motivatiebrief waarom u wilt komen werken bij onze kdv in Houten, nabij Utrecht. Het is ook mogelijk om ons te bellen via 030-6340056. Solliciteer en wie weet komt u wel te werken bij onze kinderdagopvang in Houten.