Ons kinderdagverblijf in Houten

Pedagogische kwaliteit

Verschillende werkzaamheden

Stimulerende omgeving

Het Zonnetje is een kinderdagverblijf in Houten. Uw kind of kinderen worden pedagogisch begeleid door de specialisten van onze kinderdagopvang en leren spelenderwijs de wereld te verkennen. In ons kdv in Houten bieden we dagopvang waarbij kinderen in een veilige, vertrouwde omgeving leren én spelen.

 

Interesse om ons team te versterken?

Ons kinderdagverblijf in Houten heeft veel te bieden

Als kinderdagopvang in Houten hebben we uw kinderen veel te bieden. In onze kdv in Houten vindt u een ruime binnenruimte, een mooie groene buitenruimte en nog veel meer. Uw kinderen ontwikkelen bij onze dagopvang in Houten hun sociale vaardigheden en worden zo begeleid naar zelfstandigheid. We vergroten het zelfvertrouwen en zorgen ervoor dat uw kind een positief zelfbeeld krijgt. Onder de begeleiding van onze specialisten hebben de kinderen een fantastische tijd bij ons kinderdagverblijf in Houten.

Vacatures bij ons kinderdagverblijf in Houten

Bij ons kinderdagverblijf in Houten hebben we een aantal openstaande vacatures. Wilt u komen werken bij een leuke kinderdagopvang in regio Houten? Bekijk dan nu de openstaande vacatures. Kom werken bij ons kdv in Houten, en ontdek al het moois wat onze dagopvang te bieden heeft. Zo zijn we in Houten op zoek naar een medewerker in de kinderdagopvang maar ook voor de buitenschoolse opvang. Bekijk nu de verschillende vacatures en wie weet is er een plek voor u in het gezellige team van ons kdv in Houten.

Loop nu stage bij onze kinderdagopvang in Houten

Het is ook mogelijk om bij onze kinderopvang in Houten stage te lopen. Bij ons leert u door aan de slag te gaan. Wij bieden een plek in het leuke team van ons kdv in Houten. Daarnaast zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Het is mogelijk om een vaste (bij)baan in de naschoolse opvang te bemachtigen. U ontvangt goede begeleiding door de specialisten van ons kinderdagverblijf in Houten waardoor u veel leert. Op dit moment hebben we bij ons bedrijf ook een aantal openstaande vacatures. Wilt u het team van ons kdv in Houten, versterken? Solliciteer dan snel en wie weet werkt u binnenkort wel bij ons kinderdagverblijf in Houten.

Neem nu contact met ons op

Wilt u komen werken bij een leuke kinderdagopvang in regio Houten? Neem dan nu contact op met onze opvang. Stuur een e-mail naar info@hetzonnetje.nl, met je cv en een motivatiebrief waarom u wilt komen werken bij onze kdv in Houten. Het is ook mogelijk om ons te bellen via 030-6340056. Solliciteer en wie weet komt u wel te werken bij onze kinderdagopvang in Houten.