Onze kinderopvangorganisaties in Houten

Pedagogische kwaliteit

Verschillende werkzaamheden

Stimulerende omgeving

Het Zonnetje is een van de beste kinderopvangorganisaties in Houten. We hebben een dagopvang voor nul tot vier jaar, buitenschoolse opvang voor vier tot zeven jaar en Jeugdhonk voor kinderen van acht jaar en ouder. Op dit moment hebben we een aantal vacatures opstaan voor de versterking van ons team.

 

Interesse om ons team te versterken?

Openstaande vacatures bij een van onze kinderopvangorganisaties in Houten

Wil je bij een van de beste kinderopvangorganisaties in Houten werken? We zijn op zoek naar medewerkers bij Het Zonnetje. Wij zijn op zoek naar verschillende krachten om ons team te versterken. We zijn op zoek naar een medewerker voor onze naschoolse opvang. Daarnaast zoeken we ook naar een medewerker ter versterking van ons kinderdagverblijf. U ontvangt goede begeleiding en u komt te werken binnen een leuk team. Onze buitenschoolse opvang leert kinderen spelenderwijs de wereld te verkennen, net als bij de dagopvang. Wilt u komen werken bij onze opvang? Bekijk dan de verschillende openstaande vacatures. Wie weet komt u wel te werken bij een van de leukste kinderopvangorganisaties in Houten.

Kom meer te weten over ons kinderdagverblijf

Wilt u meer weten over de gang van zaken bij een van de beste kinderopvangorganisaties in Houten? Vraag ons naar meer informatie over ons kinderdagverblijf. Wilt u ons team versterken Neem contact met ons op door te bellen naar via 030-6340056. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@hetzonnetje.nl.