Onze naschoolse opvang in Houten

Pedagogische kwaliteit

Verschillende werkzaamheden

Stimulerende omgeving

In onze naschoolse opvang in Houten krijgen de kinderen een stuk meer vrijheid. Ze bepalen bij onze opvang helemaal zelf waar ze zin in hebben: willen ze bijvoorbeeld rustig een boek lezen of met elkaar buitenspelen en de boel op stelten zetten? Bij onze opvang is dit allemaal mogelijk. De kinderen hebben een geweldige tijd bij onze naschoolse opvang in Houten.

 

Interesse om ons team te versterken?

Een dag bij onze naschoolse opvang in Houten

Een dag in onze opvang in Houten begint bij de medewerkers die zich voorbereiden op de kinderen die komen gaan en wat zij hen voor een programma gaan aanbieden die dag, die week, die maand. Waarna de medewerkers van onze naschoolse opvang in Houten de kinderen gaan ophalen bij de scholen. De kinderen van vier tot acht jaar worden na schooltijd opgehaald door ons. De kinderen worden opgevangen in ons kinderdagverblijf waarna de ouders de kinderen op kunnen halen als ze klaar zijn met werken.

Bekijk nu de vacatures

Wilt u komen werken bij onze naschoolse opvang in Houten? Dat is zeker een mogelijkheid. Bij onze opvang hebben we op dit moment een aantal vacatures openstaan. Zo zijn we op zoek naar een medewerker voor de buitenschoolse opvang. Daarnaast zijn we ook op zoek naar een stagiaire voor ons kinderdagverblijf. Bent u dé uitgelezen kandidaat? Stuur ons dan een e-mail met uw cv en een motivatiebrief via info@hetzonnetje.nl. Het is ook mogelijk om ons te bellen via 030-6340056.