Stage lopen bij onze kinderopvang in Houten

Wil je stage lopen als bij onze kinderopvang in Houten? Ben je een hardwerkende student(e) en op zoek naar een uitdagende stage bij een ambitieus bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou. Onze specialisten begeleiden je door de stage heen en leren je alles wat je moet weten over de kinderopvang.

Stage lopen bij onze kinderopvang in Houten

Kindercentrum Het Zonnetje is opgericht in 1988 en kenmerkt zich als een professionele kinderopvang organisatie. Het Zonnetje is actief het gebied van dagopvang, naschoolse opvang, flexibele opvang en meerdere extra mogelijkheden verwant aan de opvang. De medewerkers van Het Zonnetje zijn te omschrijven als hardwerkend, sociaal, collegiaal en met een warm hart voor de kinderen. Kom nu stage lopen bij onze kinderopvang in Houten en leer meer over ons werk.

Solliciteren?

Lijkt het jou leuk om bij het Zonnetje stage te lopen?

Stuur dan een email met CV naar info@hetzonnetje.nl!

Loop stage bij onze kinderopvang

Wij zoeken elk jaar enthousiaste en leergierige studenten die hun snuffelstage, BOL, BBL of afstudeerstage bij onze kinderopvang willen doen. Bij onze kinderopvang krijg je volop de kans om je te ontwikkelen en een toegevoegde waarde te leveren aan de organisatie. Wij zijn geïnteresseerd in jouw leerdoelen en willen ook dat je deze behaalt. Ook zijn wij benieuwd naar jouw inzicht in de organisatie en wat er volgens jou verbeterd kan worden. De inhoud en de lengte van de stage is afhankelijk van de opleidingseisen en jouw eigen wensen. Onze kinderopvang heeft volop ervaring met stagiairs. Je zal dus goed begeleid worden om jouw stage bij een kinderopvang of je scriptie succesvol te behalen!

Momenteel is het mogelijk om stage te lopen bij onze kinderopvang in Houten

Op dit moment hebben we een vacature voor een stage bij onze kinderopvang in Houten. Je helpt onze buitenschoolse opvang mee waar mogelijk, zodat je zoveel mogelijk kan leren. Dit neem je allemaal mee in jouw stageverslag. Bekijk onderstaande vacature en solliciteer bij een van de leukste kinderopvangorganisaties in de regio:

Stuur nu je cv op

Wil je stage lopen bij onze kinderopvang in Houten? Stuur dan nu jouw cv met motivatiebrief via een e-mail naar info@hetzonnetje.nl. Bekijk ook onze andere openstaande vacatures. Kom ons team versterken door stage te lopen bij onze kinderopvang in Houten. Heb je vragen over een vacature? Bel ons dan via 030-6340056.