Stage

Stages en afstuderen bij Kindercentrum het Zonnetje

Ben jij een hardwerkende student(e) en op zoek naar een uitdagende stage bij een ambitieus bedrijf? Dan is Kindercentrum het Zonnetje iets voor jou!

Over het Zonnetje

Kindercentrum het Zonnetje is opgericht in 1988 en kenmerkt zich als een professionele kinderopvang organisatie. Het Zonnetje is actief het gebied van Dagopvang, Naschoolse opvang, flexibele opvang en meerdere extra mogelijkheden verwant aan de opvang. De medewerkers van Het Zonnetje zijn te omschrijven als hardwerkend, sociaal, collegiaal en met een warm hart voor de kinderen. Meer over onze organisatie vindt je op deze website.

Stages en afstuderen

Wij zoeken elk jaar enthousiaste en leergierige studenten die hun snuffelstage, BOL, BBL  of afstudeerstage bij het Zonnetje willen doen. Bij het Zonnetje krijg jij volop de kans om je te ontwikkelen en een toegevoegde waarde te leveren aan de organisatie. Wij zijn geïnteresseerd in je leerdoelen en willen ook dat je deze behaalt.

Wij zijn benieuwd naar jouw inzicht in de organisatie en wat er volgens jou verbeterd kan worden.

De inhoud en de lengte van de stage is afhankelijk van de opleidingseisen en je eigen wensen.

Het Zonnetje  heeft volop ervaring met stagiairs. Je zal dus goed begeleid worden om je stage of scriptie succesvol te behalen!

Momenteel kunnen wij geen BBL’ers of stagiaires meer plaatsen 

 

Solliciteren?

Lijkt het jou leuk om bij het Zonnetje stage te lopen? Stuur dan een email met CV naar info@hetzonnetje.nl!