Dagopvang voor uw peuter in Houten

Kom lang bij onze dagopvang, er wordt goed voor uw peuter gezorgd in onze opvang in Houten. Uw peuter van 2 tot 4 jaar heeft minder individuele zorg nodig dan een baby. Eten en drinken bijvoorbeeld, doen de kinderen samen in onze dagopvang voor een peuter in Houten. Ontdek nu de mogelijkheden.

Bij onze dagopvang kan uw peuter buitenspelen in Houten

Stamgroep

De groep en ruimte waarin de kinderen verblijven heet stamgroep. Het is de thuisbasis met het vaste ritme van de dag en geeft rust en stabiliteit.

Cluster

Twee stamgroepen die een verschoonunit en slaapkamers delen, heten een cluster. De pedagogisch medewerkers werken in de cluster nauw samen, ze werken in beide groepen waardoor de kinderen vertrouwde gezichten zien als zij bij een andere groep ‘op avontuur’ gaan.

Open deuren

Kinderen zoeken als zij zich veilig en geborgen voelen steeds meer ruimte. Regelmatig krijgen de kinderen de gelegenheid, als zij dat zelf willen, om bij de buren te gaan gluren. Die momenten noemen wij ‘Open Deuren’.

Schrijf uw peuter nu in

Wilt u uw peuter inschrijven voor onze dagopvang in Houten? Neem dan nu contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@hetzonnetje.nl of bel ons via 030-6340056. Kindercentrum Het Zonnetje biedt veel mogelijkheden bij ons kinderdagverblijf. De kinderen worden klaargestoomd om naar school te gaan.