Tarieven

Informatie

Onze tarieven kunt u berekenen via de onderstaande rekentool. De mogelijkheid is er tot wisseldagen als de groepsgrootte en samenstelling dit toelaat. Er is geen reductie voor niet gebruikte dagen. Heeft u een vraag over de tarieven, bel of mail gerust.

De Wet Kinderopvang regelt de kwaliteit en de financiering van de opvangkosten. De tarieven worden conform de Wet Kinderopvang ieder kalenderjaar aangepast. De rijksoverheid en de werkgevers delen mee in de kosten voor de kinderopvang.

Verrekening:

Verrekening vindt plaats op de eerste dag van de maand met een automatische machtiging: de jaarprijs gedeeld door 12 (maanden). Opzeggen met een termijn van 1 maand kan op de 1eof de 16de  van de maand.

Algemene voorwaarden:

Afspraken zijn vastgelegd in onze ALGEMENE VOORWAARDEN 2021 en extra voorwaarden rondom eventuele afwijkende opvang mogelijkheden.

Open l Gesloten

Dagelijks tussen 07:00 en 18:30 uur.

Gesloten op de officiële feestdagen 

 5 dec. open tot 16.30

24 dec. open tot 16:30

 

   
       
            De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld aub….
           

                   
          
    

Extra informatie

Kinderopvang is min of meer ‘topsport’: het vertrouwen verdienen voor het dierbaarste dat je als ouders hebt. Opvang begint vóór u zelf aan het werk gaat en houdt pas op als u terugkomt van uw werk. Het zijn lange dagen en tegelijk streven wij ernaar de kosten voor de opvang zo redelijk mogelijk te houden. Dat kan prima als u als ouders,  zo veel mogelijk binnen het ‘speelveld’ van onze service blijft. Het gaat om onderwerpen als bijvoorbeeld:

  • de (breng- en haal-) tijden
  • hygiëne en veiligheid
  • voeding
  • luiers en gezondheid.

Registraties

De vestigingen van Het Zonnetje zijn geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Het registratienummer heeft u nodig voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag (dit is een teruggave) bij de Rijksoverheid.

De Schaft Dagopvang: 13 85 13 673
De Schaft Naschoolse opvang: 13 78 96 621
Het Jeugdhonk Naschoolse opvang: 19 57 44 755