De kosten van onze dagopvang in Houten

Wilt u uw kind naar de dagopvang brengen en bent u benieuwd naar de kosten van ons kinderdagverblijf in Houten? Kom dan langs bij kinderdagverblijf Het Zonnetje in Houten en vraag naar de kosten voor de opvang die u nodig heeft. We bieden een dagopvang, voor- en naschoolse opvang en een kinderdagverblijf.

Onze dagopvang en de kosten ervan bij ons kinderdagverblijf in Houten

Het overzicht van de tarieven (dit is inclusief voeding en verschoning), kunt u hier downloaden De mogelijkheid is er tot wisseldagen als de groepsgrootte en samenstelling dit toelaat. Er is geen reductie voor niet gebruikte dagen. Heeft u een vraag over de kosten van de dagopvang, bel of e-mail dan gerust naar ons kinderdagverblijf in Houten. De Wet Kinderopvang regelt de kwaliteit en de financiering van de opvangkosten. De tarieven worden conform de Wet Kinderopvang ieder kalenderjaar aangepast. De rijksoverheid en de werkgevers delen mee in de kosten voor de kinderopvang, dit geldt ook voor onze dagopvang en kinderdagverblijf in Houten.

Verrekening:

Verrekening vindt plaats op de eerste dag van de maand met een automatische machtiging: de jaarprijs gedeeld door 12 (maanden). Opzeggen met een termijn van 1 maand kan op de 1eof de 16de van de maand.

Algemene voorwaarden:

Afspraken zijn vastgelegd in onze ALGEMENE VOORWAARDEN 2021 en extra voorwaarden rondom eventuele afwijkende opvangmogelijkheden.

Open l Gesloten

Dagelijks tussen 07:00 en 18:30 uur.

Gesloten op de officiële feestdagen en de dag na Hemelvaart.

 

24 dec. open tot 16:30

 

   
       
            De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld aub….
           

                   
          
    

Extra informatie over de kosten van onze dagopvang in Houten

Kinderopvang is min of meer ‘topsport’: het vertrouwen verdienen voor het dierbaarste dat je als ouders hebt. Opvang begint vóór u zelf aan het werk gaat en houdt pas op als u terugkomt van uw werk. Het zijn lange dagen en tegelijk streven wij ernaar de kosten voor de opvang zo redelijk mogelijk te houden. Dat kan prima als u als ouders, zo veel mogelijk binnen het ‘speelveld’ van onze service blijft. Het gaat om onderwerpen als bijvoorbeeld:

  • de (breng- en haal-) tijden
  • hygiëne en veiligheid
  • voeding
  • luiers en gezondheid.

Registraties

De vestigingen van Het Zonnetje zijn geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Het registratienummer heeft u nodig voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag (dit is een teruggave) bij de Rijksoverheid.

De Schaft Dagopvang: 13 85 13 673
De Schaft Naschoolse opvang: 13 78 96 621
Het Jeugdhonk Naschoolse opvang: 19 57 44 755

Schrijf uw kind nu in

Wilt u gebruik maken van ons kinderdagverblijf in Houten en meer informatie over de kosten? Schrijf uw kind dan nu in door contact met ons op te nemen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@hetzonnetje.nl of bel ons via 030-6340056. Heeft u vragen over de kosten van onze dagopvang in Houten? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. We hebben een kinderopvang maar ook een baby-opvang. Dit is voor kinderen tussen de 0 en 2 jaar oud. Bekijk daarvoor nu de kosten van onze dagopvang in Houten.