Pedagogisch medewerkers

Ons team

Kinderopvang is een kwetsbare branche. Je kind in vertrouwen aan de zorg van anderen overlaten raakt iedereen. Behalve een vanzelfsprekend prettige, veilige omgeving en verantwoorde materialen, maken de pedagogisch medewerkers het verschil.

Een gerichte MBO of HBO opleiding, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), jaarlijkse bijscholingen, Eerste Hulp Bij Kinderen (EHBK) en Bedrijfs Hulp Verlening (BHV) daarnaast ook ‘on the job’ coaching van de HBO geschoolde pedagogisch coach. De medewerkers van het Zonnetje hebben al die meetbare kwaliteiten in huis.

Minder meetbaar, maar zeker niet minder belangrijk, zijn liefde voor kinderen, oprechte aandacht, gevoel voor situaties en kunnen meevoelen met een kind. Net als gezond verstand en gevoel voor verantwoordelijkheid, een goed humeur én plezier in en liefde voor het vak. Door iedere maand teambesprekingen te houden, het vier-ogen-principe te handteren, een goede sfeer en open staan voor opmerkingen en advies van collega’s, management en ouders, creëert het Zonnetje het juiste pedagogisch klimaat voor een kind. Dat maakt het verschil. En daar hecht het Zonnetje bijzonder aan.

Controle door de GGD is een functionele meting en heel belangrijk. Uw vertrouwen waard.
En een vrolijk en voldaan kind mee naar huis nemen na een dag op het Zonnetje, is een groot goed.

Stage lopen bij het Zonnetje?

Het Zonnetje voelt zich verantwoordelijk voor de toekomst. Wij ondersteunen de opleiding van de volgende generaties pedagogisch medewerkers door stageplaatsen aan te bieden.

Volg je de opleiding, laat zo vroeg mogelijk weten dat je geïnteresseerd bent en kom ’s langs.

Werken bij het Zonnetje

Spreekt deze visie je als pedagogisch medewerker aan, neem dan contact op.

Wij gaan graag met je in gesprek. Mail (info@hetzonnetje.nl) naar het Zonnetje of maak een afspraak (030 634 0056).

Klik hier voor de beschikbare vacatures.