Onze kinderopvang heeft vacatures voor Houten

Onze kinderopvang heeft een aantal vacatures openstaan voor vestegingen in Houten. De basis van onze onderneming wordt gevormd door onze medewerkers en ons managementteam. Het is dan ook essentieel de kwaliteit van onze mensen te waarborgen en continu te versterken. Onze kracht ligt onder andere in uitgebreide kennis en ervaring in de pedagogiek omtrent kinderen van 0-13 jaar, kinderopvang in de breedste vorm, een solide financiële positie en gemotiveerde en deskundige medewerkers. Het Zonnetje besteedt veel zorg en aandacht aan de selectie en continue opleiding van haar medewerkers. Daarnaast worden kennis en kwaliteit gewaarborgd binnen de organisatie. Zo hebben we in Houten een vacature openstaan voor een pedagogische medewerker niveau 3 en 4.

 

Onze kinderopvang heeft openstaande vacatures in regio Houten

Onze kinderopvang in Houten heeft een aantal vacatures opstaan, zo zijn we op zoek naar een pedagogisch medewerker. Ook hebben we een vacature in Houten als pedagogische medewerker niveau 3 en 4. Bekijk nu de openstaande vacatures bij onze kinderopvang of onze buitenschoolse opvang in Houten:

Naast bovenstaande vacatures hebben we in Houten ook een plek voor een stagiair(e) pedagogisch medewerker. Bekijk dan vacature die het beste bij jou past. Wil je bijvoorbeeld solliciteren op de vacature pedagogische medewerker niveau 3 of 4 in Houten? Bekijk dan nu de vacatures bij onze buitenschoolse opvang. Wie weet kom je te werken bij een van de leukste kinderdagopvang organisaties in de regio. Solliciteer bijvoorbeeld op de vacature bij onze buitenschoolse opvang in Houten.

Solliciteren?

Lijkt het jou leuk om bij het Zonnetje te werken?

Stuur dan een email met CV naar info@hetzonnetje.nl of vul het formulier in.

Wij werken met de volgende waardes

Onze buitenschoolse opvang in Houten heeft verschillende openstaande vacatures. Zo bieden wij een vacature als pedagogische medewerker niveau s of 4 in Houten. Binnen onze opvang werken we met de volgende waardes:

  • Pedagogische kwaliteit
  • Professionaliteit
  • Verbinden
  • Duurzaamheid

Kan jij je hierin vinden en vind je dit bij jezelf passen? Solliciteer dan nu op een van de vacatures van onze buitenschoolse opvang of onze kinderopvang in Houten. Reageer nu op de vacature voor pedagogische medewerker niveau 3 of 4 en wie weet werk je binnenkort in ons team in Houten.

Solliciteer nu

Bekijk de openstaande vacatures van onze kinderopvang in Houten. Wil je bijvoorbeeld solliciteren op de vacature pedagogische medewerker niveau 3 of 4 in Houten? Stuur ons dan een e-mail via info@hetzonnetje.nl. Kom het team bij ons kinderdagverblijf versterken. Heb je nog vragen over de vacature bij onze buitenschoolse opvang in Houten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 030-6340056.