Tijdens uw vakantie een opvang in Houten inschakelen

Pedagogische kwaliteit

Verschillende werkzaamheden

Stimulerende omgeving

Bent u tijdens de vakantie op zoek naar een opvang voor uw kind in regio Houten? Kindercentrum Het Zonnetje helpt u graag verder. Wij zijn een opvang in Houten waar u uw kinderen kan brengen als u moet werken in de vakantie. Onze medewerkers brengen de kinderen lessen bij en zorgen ervoor dat de kinderen vermaakt worden.

 

Interesse om ons team te versterken?

Breng uw kind tijdens de vakantie naar onze opvang in Houten

Als u aan het werk bent tijdens de vakantie is het mogelijk om uw kind weg te brengen naar onze opvang in Houten. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw kind wordt vermaakt. De kinderen kunnen spelen en leren zo hoe ze met elkaar om moeten gaan. Kan uw kind al lezen? Dan wordt dit door onze medewerkers verder ontwikkeld. Naast dat wij tijdens de vakantie een opvang bieden, hebben we ook een naschoolse opvang. Is uw kind te jong om al naar school te gaan? Kom dan langs bij onze peuter opvang.

Meldt uw kind nu aan

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw kind naar de opvang te brengen? Neem dan nu contact op met onze kinderopvang. Stuur een e-mail naar info@hetzonnetje.nl of bel ons via 030-6340056. Wilt u uw kind naar de opvang sturen? Schrijf uw kind dan nu in, onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.